ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


A váci ötösben folytatná a képviselői munkát a kormánypárti Steidl Levente
Feltöltötte esaniko - kedd 10 szeptember 2019 - 10:24:45
Steidl Levente támogatását kéri a választóktól az ötös váci választókerület képviselői posztjára Fördős Attila kormánypárti polgármesterjelölt. Steidl Levente az elmúlt öt évben új politikai közszereplőként képviselte a Földváry téri városrészt a Fidesz-KDNP színeiben, egyben a testület Művelődési-Oktatási és Ifjúsági-Sport Bizottságának elnöki posztját is betöltötte. Az ötös kormánypárti jelöltje új bicikliutakat, parkolók építését és kamerák kihelyezését ígéri a legnagyobb népsűrűségű városrészben.

A kormánypárti polgármesterjelölt Steidl Levente támogatását kéri a választóktól, aki mint elhangzott, nemcsak a választókerületben végzett kiváló munkát, hanem a Művelődési-Oktatási és Ifjúsági-Sport Bizottság elnökeként is.

Fördős Attila polgármesterjelölt Vác Fidesz-KDNP
Önkormányzatunk intézményrendszerében jó néhány ehhez a bizottsághoz tartozik, amelynek a szakmai irányítása, ellenőrzése, részben források biztosítása itt dől el. Egy nagyon komoly felelősségteljes munka. Ezenkívül az összes olyan kérelem, amely az önkormányzathoz beérkezik civilek részéről, sportolók részéről, egyesületek részéről, amely arról szól, hogy az önkormányzat próbáljon forrásokat biztosítani támogatásképpen, ennek a bizottságnak szintén a szakmai munkája.

Steidl Levente elmondta: az elmúlt öt évben több mint 500 lakás közös képviseletét látta el, a munkája során pedig jól megismerte az itt élők problémáit. A jelenleg a Madách Gimnázium igazgatójaként dolgozó képviselő kiemelte: az elmúlt öt évben a Kölcsey utcában egy parkolót alakítottak ki, a Földváry téren az összes köztéri padot felújították és a városrész három buszmegállóját is rendbe hozták. További előre lépésként értékelte Steid Levente, hogy a Földváry iskolában új burkolatot kapott a sportpálya, a távfűtési rendszer korszerűsítésen esett át, és a Virágos Vác Mozgalomnak köszönhetően tovább szépült a választókerület.

Steidl Levente képviselőjelölt, Vác 5-ös VK Fidesz-KDNP
Parkolóhelyek számának a bővítése az első és legfontosabb feladat. Ezek mellett nagyon szeretném, hogyha kiépítésre kerülhetne egy olyan bicikliút, ami összekötné a Duna-Parti bicikliutunkat az Euroveló hatost, a Diadal térrel, ez egy rövid szakasz, de a Földváry téren élők egyből tudnának csatlakozni a fő bicikli út hálózatunkra Budapest dél felé, észak felé Szob felé, illetve a belváros felé, kerékpáron keresztül tudnának haladni. Nagyon szeretném következő években megvalósulna és azon is leszek, egy olyan kerékpárút, ami a Földváry teret a TESCO áruházzal kötné össze.

A képviselőjelölt kamerákat helyezne ki a területen az illegális szemét felszámolása és a randalírozások visszaszorítása érdekében. További folyamatos feladatot jelent az utak járdák karbantartása, a Zöldfa utcai játszótéren pedig újabb eszközzel bővítené a repertoárt. Steidl Levente végül kiemelte: számára továbbra is fontos a választókkal a személyes kapcsolattartás, ezért megválasztása esetén a fogadóóráit ezentúl is a Földváry iskolában fogja megtartani.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.