ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


A négyesért újrázik a kormányszíneiben Manninger Péter
Feltöltötte esaniko - csütörtök 12 szeptember 2019 - 09:17:14
A váci négyes választókerületben újrázik Manninger Péter a kormánypárt színeiben. Az Egészségügyi és Szociális Bizottságot irányító, háziorvosként is praktizáló képviselő elmondta: a fiatalok lakáshoz jutása érdekében továbbra is jónak véli a jogszabályi keretek között megvalósuló társasházas magánberuházásokat, ugyanakkor fontosnak véli, hogy a nagyobb építkezések környezetében elérjék, hogy szociális és közösségi objektumok is kialakításra kerüljenek. Manninger Péter kiemelte, az elmúlt öt év legnagyobb sikereként értékeli, hogy megvalósul a Damjanich téri kereszteződésnél a jelzőlámpa kiépítése.

Fördős Attila polgármester Vác
Vác városának nagyon fejlett szociális intézményrendszere van, ezeknek az ellenőrzése, irányítása az egyik legfontosabb kiemelt területe volt a szakbizottságnak. Az egészségügyben mi az alapellátásban vagyunk törvényileg kötelezően megbízva ezeknek a menedzselése történt, illetőleg ugyanitt pályázatokat írtunk ki ahol az alapellátásban dolgozók eszközhöz juthattak a város segítségével. Ennek a bizottságnak a működése zökkenőmentes volt nagy szakszerűséggel, hiszen Manninger Péter orvos, tehát ha valaki autentikusan tud ilyen bizottságot működtetni az pontosan ő volt.

Manninger Péternek, az Egészségügyi és Szociális Bizottság elnökének köszönte meg munkáját Fördős Attila polgármester, aki további támogatását kéri a 4-es választókerület kormánypárti jelöltnek. Manninger Péter 2014-től képviseli a Vác-alsóvárost, mint mondta, az elmúlt öt évben ígéretei között szerepelt a játszóterek karbantartása, bővítése aminek köszönhetően újabb zöld fejlesztéssel, sövényfallal és napvitorlával is bővült a Damjanich téri park. Manninger Péter a választókerületben a legnagyobb eredményként értékeli, hogy a Damjanich térnél megkezdődött a közúti jelzőlámpa kiépítése.

Manninger Péter képviselőjelölt Vác 4-s vk.
A körzetben élők nap-mint nap járnak erre , nyilván látják, hogy a munkálatok elkezdődtek, vélhetően a választásokig be is fejeződnek, amennyiben nem, egészen biztosak lehetnek benne, hogy megválasztásom esetén a konkrét működésig, tehát a teljes megvalósulásig fogom ezt a kérdést menedzselni. Ebben a körzetben eddig ez egyetlen képviselőnek sem sikerült.

A kormánypárti képviselőjelölt eredményként értékelte azt is, hogy a rendőrséggel való szoros együttműködésnek köszönhetően gyorsabban tudtak reagálni a lakossági bejelentésekre. A választókerületben tapasztalható új társasházas építésekkel kapcsolatban Manninger Péter kiemelte: továbbra is kiállnak azok mellett a törekvések mellett, amik alternatívát nyújtanak a fiatalok lakásvásárláshoz, ugyanakkor a rendeleti lehetőségeket kihasználva fontosnak tartják, hogy a nagyobb magánberuházások esetében kieszközöljék az építtetőktől, hogy megfelelő szociális szolgáltatásoknak, boltoknak, játszótereknek is biztosítsanak teret.

Manninger Péter képviselőjelölt Vác 4-s vk.
Azt hiszem, hogyha a választókerületemben élő polgárok egy kicsit, akár a politikától, akár a pártoktól elvonatkoztatva a teljesítményeket hajlandóak megnézni és az ígéreteket tettekre váltó és nem csak ígérgető körzeti jelölteket szeretnének a következő ciklusban a váci önkormányzatba juttatni, akkor nyugodt lelkiismerettel kérhetem őket, hogy szavazzanak rám, a polgármester úrra és a jobboldali többségű önkormányzatot erősítsék meg a munkájukban.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.