ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Bemutatkoztak a Mi Hazánk deákvári jelöltjei
Feltöltötte esaniko - kedd 08 október 2019 - 10:05:21
A KRESZ parkban mutatkozott be a Mi Hazánk Mozgalom három deákvári képviselőjelöltje. A 8-as, 9-es és 10-es választókerületekben Jónás Sándor, Székesi Marcell és Kojnok Mercédesz indul a radikális párt színeiben, programjukban egyaránt kiemelten kezelnék a közbiztonság, az orvosi ellátás és az utak állapotának javítását.

Vác 10-es választókerületének radikális jelöltje Kojnok Mercédesz a Selye János egészségügyi iskolába járt, jelenleg a Semmelweis egyetem tanulója. Egészségügyi szakemberként szorgalmazná, hogy a sejcei részen háziorvosi ellátás épüljön ki, de javítana az utak állapotán is.

Kojnok Mercédesz képviselőjelölt, Mi Hazánk Mozgalom 10. vk, Vác
Emellett a fejlettebb infrastruktúra kialakítása is szerepel a terveim közt, akárcsak az, hogy az iskolák és az óvodák megfelelő támogatásban részesülhessenek.

Kojnok Mercédesz, ahogy párttársai közül többen is, írásba foglalta, hogy megválasztása esetén képviselői illetményét három hónapon keresztül jótékony célra fordítja.
A 9-es választókerületben Székesi Marcell gyűjti a szimpatizánsokat a Mi Hazánk színeiben. Ötpontos programjában hangsúlyosan szerepel a környezetvédelem, azon belül is a hulladékkezelés megoldása. Eddig egyedülállóan ő az, aki szóba hozta az állatvédelmet, de gondolna a kutyabarátokra is azzal, hogy kutyafuttatót hozna létre Deákváron. A szórakozni vágyó helybéli fiataloknak is biztosítana lehetőséget a városrészben.

Székesi Marcell képviselőjelölt, Mi Hazánk Mozgalom 9. vk, Vác
A többi városrésszel ellentétben Deákvár nem rendelkezik kulturális közösségi központokkal. Ezért amint módomban áll, egy mozi, illetve legalább egy vendéglátóipari egység létesítését tudom biztosítani.

Székesi Marcell szintén felújítaná Deákvár rossz állapotban lévő közútjait, és úgy ítéli, hogy az egyre terjedő kábítószerfogyasztás és kereskedelem is a jelenleginél sokkal hatékonyabb beavatkozást érdemel.
A 8-as körzetben induló Jónás Sándor programja szintén 5 pontból áll. Munkája során a bűnmegelőzéssel foglalkozik, megválasztása esetén komoly hangsúlyt fektetne erre a területre.

Jónás Sándor képviselőjelölt, Mi Hazánk Mozgalom 8. vk, Vác
Főleg a deákvári rész különböző problémáit és ennek a megoldásában szeretnék részt venni, ha önök is támogatnak.

Jónás Sándor tervei között szerepel a hulladékkáosz megszüntetése és egy tisztább környezeti kép kialakítása, továbbá a parkok és a játszóterek korszerűsítése.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.