ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Kiss Zsolt választási programja a 6. választókerületben
Feltöltötte esaniko - hétfő 14 október 2019 - 11:04:30
Jelenlegi körzetében igyekszik ismét megnyerni a választók bizalmát Kiss Zsolt János. Az Összefogás Vácért képviselőjelöltje úgy fogalmazott sajtótájékoztatóján, hogy óriási területről és hatalmas problémákról van szó, amelyek megoldásához változásra van szükség, amit Matkovich Ilona polgármesterségével lehet elérni. Kiss Zsolt megválasztása esetén újra indítaná a panelprogramot, a külterületeken betonutakat építene, növelné a szemetesek számát és felszámolná az illegális hulladéklerakást. A képviselőjelölt a václigetieknek a vízhálózat kiépítését is megígérte, aminek megvalósításához a bányával kötött megállapodás nyújtana garanciát.

Kiss Zsolt vasárnap az Összefogás Vácért ellenzéki pártok által támogatott szövetség színeiben áll a rajtvonalhoz. Az MSZP-s politikus a hatos választókerületben újrázna, ahol olyan problémákat orvosolna, mint például a lakótelepi környezetben terjedő alkohol és drogfogyasztás, vagy a külterületeken szaporodó illegális szemétlerakás. Kiss Zsolt felújítaná a játszótereket, bővítené a parkolóhelyek számát, Csendesrétre és Máriaudvarra kerékpárutat és játszóteret építtetne.

Kiss Zsolt János képviselőjelölt,Összefogás Vácért 6.vk, Vác
Szeretném, ha kijavítanák a járdahibákat és azokat az úthibákat, amelyek ezt a területet jellemzik. Ilyen a Zöldfa utca és a Kölcsey utca már járhatatlan szakasza. Nem kátyúzásra, hanem teljes aszfaltterítésre van szükség ezen a területen.

Az Összefogás Vácért jelöltje a külterületek vezetékes víz gondjait a bányával kötött megállapodás segítségével számolná fel, az úthálózatot ugyanitt betonnal burkoltatná le.

"Azt gondolom, hogy van kavicsbányánk, van cementgyárunk, a leginkább életszerű fejlesztés ezeken a területeken a betonúthálózat építése lenne."

Kiss Zsolt 24 órán keresztül üzemelő ingyenes hulladékudvar felállítását tervezi, amivel szerinte az egész város tisztaságán javítani lehetne, továbbá a magas rezsijű szociális lakások helyett olcsón fenntartható, korszerű megoldásokat javasol. A képviselőjelölt hangsúlyozta: a telefonszáma, email címe nyilvános és bármikor elérhető a Facebookon keresztül is.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.