ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


SPORT
Feltöltötte esaniko - kedd 15 október 2019 - 10:08:41
Négy gólos előnyt szerzett a Vác női kézilabda csapata az EHF Kupában, súlyos vereséget szenvedett a Váci KSE férfi kézilabda csapata Tatabányán.

Megkezdte szereplését az EHF Kupában a Váci NKSE női kézilabda csapata. Az ellenfél az osztrák Hypo csapata volt a második forduló első mérkőzésén. Ellenfelünk az első fordulóban kettős győzelemmel búcsúztatta a szintén osztrák Atzgersdorf csapatát. A váci találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, akik 1-2 gólnál nagyobb előnyt nem tudtak kiharcolni. Sőt a Hypo a 9. percre kiegyenlített. A folytatásban a váciak Arenhart góljával újra magukhoz ragadták a vezetést és sikerült 6 góllal elhúzniuk. Az első félidőben rengetek kiállítás volt, mindkét oldalon 4-4 játékos került 2 percre a kispadra. A szünetre 4 gólos váci előnnyel mehettek a csapatok. A fordulást követően 2 gyors osztrák góllal megfelezték hátrányukat a vendégek. A folytatásban újra 6 gólos lett a váciak előnye, de a sok hiba miatt nem tudott nőni a különbség, inkább csökkent, és végül 4 góllal nyertek a hazaiak. Vác – Hypo 26-22. A váci csapatból Lakatos 6, és Hámori 5 góllal volt a legeredményesebb játékos.


Az első osztályú férfi kézilabda bajnokság hatodik fordulójában Tatabányára látogatott a Váci KSE csapata. Mivel a csapat immáron öt súlyos sérültet volt kénytelen nélkülözni, így a mérkőzésre öt ifjúsági korú játékost is nevezniük kellett. A mérkőzést felforgatott összeállításban kezdték a váciak, és nehezen is találtak fogást az egyre jobb formába lendülő hazaiak ellen. Mire kezdtek talpra állni, egy támadásnál Davidovics súlyos vállsérülést szenvedett, így Skaliczki mester újraszervezhette játékrendszerüket. A szünetre 8 gólos hazai vezetéssel mehettek a csapatok. A folytatásban is sokáig megmaradt ez a különbség, miközben egyre több fiatal lépett pályára. Két fiatal, Bognár és Kállai gólerőssége jól jött a csapatnak egészen a hajráig, amikor egyszerűen elfogyott a lendület és a 0-9-el zárult hajrának köszönhetően végül súlyos vereséget szenvedett a Vác. Tatabánya – Váci KSE 37-18. A csapatból Bognár 6 és Kállai 4 góllal volt a legeredményesebb játékos.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.