ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


SPORT
Feltöltötte esaniko - csütörtök 07 november 2019 - 14:00:42
Egy-egy győzelem és vereség a váci vízilabdások mérlege a bajnokság 3. fordulójában, továbbjutott a labdarúgó Magyar Kupában a váci labdarúgó csapat.

Az OB II-es vízilabda bajnokság 3. játéknapján is 2 mérkőzést játszottak le a csapatok. A MOM Sportuszodában a Váci Vízilabda SE csapata elsőként a Sportliget gárdájával mérkőzött meg. A találkozó első negyedét 4-3-ra, a másodikat pedig 3-1-re a váciak nyerték meg. A nagyszünet után gyorsan kiegyenlített a Sportliget csapata, hiszen 6-3-ra hozták a harmadik játékrészt. Az utolsó negyedben nagy csata alakult ki, a váciak 2 góllal elmentek, majd újra kiegyenlített az ellenfél, akik az utolsó másodpercben lőtt góllal nyerték meg a mérkőzést. Vác – Sportliget 13-14. A váci csapatból Marnitz 5, Paupa 3, Jánosi, Rabb, Ilyés, Binder és Ágnecz 1-1 gólt ért el. A második összecsapáson: Posseidon – Vác 11-15. Az első negyedet 3-2-re a váciak, a másodikat a budaörsi ellenfél 4-3-ra nyerte meg. A folytatásban mindkét negyedet a Vác biztosan nyerte, előbb 6-3-ra majd 3-2-re és így biztosan gyűjtötte be a bajnoki pontokat. A váci csapatból Marnitz 6, Binder 4, Jánosi 2, Papp, Csomáli és Ilyés 1-1 gólt szerzett.

Bejutott a labdarúgó Magyar Kupa idei sorozatának legjobb 32 együttese közé a Vác másodosztályú csapata: Sárbogárd – Vác FC 1-3.A Fejér megyei bajnokságban szereplő hazaiak lelkes játékuk eredményeként meglepetésre a szünet előtti percekben vezetést szereztek a szokatlan összeállításban pályára lépő váciakkal szemben. A második játékrész elején rákapcsoltak a Pest megyeiek és előbb Szalánszki Gergő talált a hálóba az 51. percben, majd negyedóra múlva Bartos Julián jóvoltából már a váciak vezettek. A hátralévő időben a fáradó vendéglátók próbáltak egyenlíteni, ám a hosszabbítás második percében Magos Mátyás beállította a végeredményt.A következő fordulóra – mely során szintén egy találkozó dönt a legjobb 16 közé jutásról – a tervek szerint december 4-én kerül sor. A váciak ellenfele az élvonalbeli Újpest FC együttese lesz.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.