ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Lehet adakozni. kint van az Apor télikabát fogasa
Feltöltötte esaniko - kedd 26 november 2019 - 11:10:28
A Hideg idő beálltával hétfőn délelőtt kihelyezték az Apor Vilmos Katolikus Főiskola bejáratához a ruhafogast. A cél akárcsak tavaly, idén is ugyanaz, az utcán fázóknak azonnali hozzáférést biztosítani a meleg holmihoz, az adakozóknak pedig lehetőséget nyújtani arra, hogy egyszerűen, gyorsan és névtelenül segíteni tudjanak a rászorulóknak.

Ha veszel, megtelik a kezed, ha adsz, megtelik a szíved! Ezzel a felhívással látta el az Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektora azt a ruhafogast, amire idén is várják az adományokat a rászorulók részére. Az intézmény igazgatója is hozott néhány télikabátot magával, mint mondta, abban bízik, hogy a diákok mellett mások is gondolnak azokra, akik meleg holmi nélkül kénytelenek az utcán tartózkodni a téli hidegben.

Libor Józsefné dr., Apor Vilmos Katolikus Főiskola, Vác
Bárki akinek van még használható, de otthon feleslegessé vált kabátja. Kinőtte a gyerek, már nem divatos, nem szeretné felvenni azoknak az adományát szeretettel várjuk.

A kabátadakozó pontot tavaly állította fel először a katolikus iskola, akkor sokan hoztak és még többen vittek innen meleg holmit. Csapadékmentes időben az iskola bejáratánál lehet fel - illetve leakasztani kabátot, ha esik, akkor a kapu mögé teszik be az állványt, de ekkor is elérhető lesz mindenki számára –ígéri a rektor.

Libor Józsefné dr., Apor Vilmos Katolikus Főiskola, Vác
Minden nap kint van egészen a tél bezártáig, nyilván az ünnepek alatt amikor kisebb a forgalom akkor a portán megtalálható, illetve rossz idő esetén, meg éjszakára be szoktuk vinni a portához, de mivel be lehet jutni az épületünkbe így lehetőség van akár este becsöngetni és egy kabátot elvenni róla aki szükségét érzi.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.