ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


SPORT
Feltöltötte esaniko - kedd 03 december 2019 - 09:12:57
Sokgólos meccsen nyert Vácon a Gyöngyös férfi kézilabda csapata, a váci asztaliteniszezők itthon kikaptak, idegenben nyertek a bajnokságban.

Az élvonalbeli férfi kézilabda bajnokságban: Váci KSE – Gyöngyös 32-35. A vendég gyöngyösi csapat ragadta magához a mérkőzés elején a vezetést, de a váciak, nem engedték, hogy meglépjenek és a 7. percig mindig sikerült kiegyenlíteniük. A folytatásban viszont 8 gólosra nőtt a vendégek előnye. A váciak játékát sok eladott labda, pontatlan lövések és rossz védekezés jellemezte. A 28. percre kialakult a 10 gólos különbség, mely a szünetig kettővel lecsökkent. A második félidőben ugyan sikerült az első percekben felzárkózni 5 találatra, de a folytatásban visszaállt a 8 gólos különbség. Mindkét csapat edzője a cserejátékosainak is több lehetőséget adott. Ekkor az utolsó 8 percben a váciak megkezdték a felzárkózást és egy 6-1-es periódussal közelebb kerültek és csak 3 góllal kaptak ki. A csapatból Matsura 6 és Nagy 5 góllal volt a legeredményesebb játékos.

Az NB II-es asztalitenisz csapatbajnokság Észak-keleti csoportjában szereplő váci pingpongcsapat az elmúlt két fordulóban előbb kikapott majd győzött.
A Váci Reménység hazai asztalok mellett fogadta a diósgyőriek második csapatát. A két páros mérkőzés elvesztése után sajnos, az egyéni találkozókon sem ment sokkal jobban a játék a mieinknek. Némann Dávid ugyan a négy meccse közül hármat is megnyert, de rajta kívül csak Lovas Dániel két, Vándor András pedig egy összecsapását fejezte be sikerrel. Végeredmény: Váci Reménység – Diósgyőri VTK II 6:12. A következő fordulóban a Reménység csapata Debrecenbe látogatott, ahol a TEVA ellen eleve 5 megnyert mérkőzéssel indítottak, mivel a hazaiak csak három asztaliteniszezővel álltak ki. Így egy páros és négy egyéni találkozó elmaradt és a váciak oldalán jelent meg győzelemként. A lejátszott 13 meccsből a Vác kilencet, a vendéglátók négyet nyertek meg, így a végeredmény: TEVA Debrecen – Váci Reménység 4:14.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.