ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


A városháza: folyamatosan feltöltik az új információkat a városháza honlapjára
Feltöltötte esaniko - kedd 19 május 2020 - 08:48:44
A képviselők számára eddig közel ötven döntéselőkészítő anyag és előterjesztés lett feltöltve az erre szolgáló elektronikus felületre a veszélyhelyzet időszakában. Ezek minden képviselő számára bármikor elérhetőek, de a polgármester döntései természetesen a város honlapján is olvashatóak,-írja reagálásában a váci városháza. Ebben arra is felhívják a figyelmet, hogy Matkovich Ilona hetente hosszabb összefoglalót készít és oszt meg a közösségi oldalán is melyek alapján a helyi sajtó rendszeresen részletes beszámolót közöl saját felületein.

Mint ahogy arról Csereklye Károly is értesül, a kormány százmilliós nagyságrendben von el pénzeket a várostól, ezzel bevételkiesést okoz, melyek miatt Vác stabil – és döntő részeiben a képviselőtámogatását is élvező – költségvetése felborult. A költségvetés módosításának tervezetét minden önkormányzati képviselő számára eljuttatják véleményezésre - olvasható a városháza reagálásában. A komment szerint a gazdasági stabilitás minden vácinak érdeke, a városházán keményen dolgoznak azért, hogy a kormányzati segítség elmaradása miatti gondokon túl lehessen a város, ugyanakkor - derül a közleményből- a városvezetés abban bízik, hogy a képviselő által fémjelzett Váci Szívvel Mozgalom is lobbizni fog a kormány felé és kiállnak az önkormányzatiság mellett,a dolgozók bértámogatásáért.
A felvetett konkrét kérdésekre válaszolva kiderül: a polgármester beszerzési és közbeszerzési szabályozási döntéseket nem hozott, így ezekkel kapcsolatban nincs mit megtekinteni. Az ingatlanértékesítésre vonatkozó adatok pedig elolvashatók a hivatalos önkormányzati weboldalon, a vac.hu-n, annak érdekében, hogy ne csak az önkormányzati képviselők, hanem a város polgárai is megismerhessék azokat.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.