ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


DDC Sportgála
Feltöltötte Zsóka - hétfő 30 október 2006 - 21:59:32
A Duna-Dráva Cement Kft. pénteken rendezte meg negyedik alkalommal már hagyományosnak tekinthető Sportgáláját a város általános és középiskolás diákjai részvételével. Ennek során játékos és látványos versenyen mérhették össze erejüket a Váci Sportcsarnokban az iskolások, a csapatokat a Magyar Evezősszövetség sportolói is segítették. A Sportgálán a feladatokat az Egészséges Ifjúságért Alapítvány szakmai közreműködésével állították össze a szervezők, az eseményt pedig megtisztelte részvételévelével Elbert Gábor, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sport szakállamtitkára is.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

A mintegy 3 millió forintos összdíjazású versenyen a diákok csapatait evezős világbajnokok is erősítették, így beszállt a játékba dr. Haller Ákos, Pető Tibor, Varga Tamás és Hirling Zsolt. Mint megtudtuk, a feladatok végrehajtását, független szakértő zsűri bírálta el, melyben helyet kaptak a városi sportélet jeles képviselői és szakemberei.
A fiatalok voltak,az előző évekhez hasonlóan idén is nagy lelkesedéssel vetették magukat a küzdelmekbe. Ami nem is csoda, hiszen az első három helyezett csapat 600, 400 és 200 ezer forintos díjban részesült, az induló, de dobogós helyezést el nem érő gárdáknak pedig 600 ezer forintos díjat adott a társaság, egyenlő arányban elosztva. Az általános iskolásoknál egyébként a Petőfi Iskola nyerte a viadalt, megelőzve a Földváry és a Radnóti csapatát, a középiskolások korcsoportjában pedig a Boronkay végzett az élen, a Selye és a Madách előtt.

Hozzászólások: 9 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.