ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Újra személyesen jönnek leolvasni a gáz- és villanyórát
Feltöltötte esaniko - kedd 30 június 2020 - 09:02:59
A Nemzeti Közművek fokozatosan visszaállítja tevékenységét a járványhelyzet előtt megszokottra, ennek első lépéseként az elosztó társaságok újrakezdik a villamosenergia és a földgáz fogyasztásmérők személyes leolvasását, közölte a társaság hétfőn az MTI-vel. A leolvasó munkatársak megfelelő védőeszközök használatával rendelkeznek és a távolságtartási szabályokat is figyelembe veszik- hangsúlyozza közleményében az NKM.

A közleményből kiderül, hogy az NKM felkészül arra is, hogy szakaszosan újra nyissa ügyfélszolgálati irodáit az óvintézkedések betartásával, erről időben részletes tájékoztatást adnak majd az ügyfeleknek- olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
Az elmúlt időszakban a társaság elektronikus csatornáin jelentősen megnőtt a forgalom, egyre több ügyfél részesíti előnyben az online ügyfélszolgálatot, a mobilapplikáció használatát, továbbá a gyors és megbízható készpénzmentes fizetési megoldásokat, valamint a környezetbarát e-számlát - írja az NKM. Az E.ON hétfőn jelentette be, hogy járványveszély enyhülését követő kormányzati intézkedésekkel összhangban június 22-től újra indítják az áram- és gázfogyasztásmérők személyes leolvasást. Az ügyfelek elszámoló számlája az éves személyes leolvasások alapján készül.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.