ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Új konditermet rendezhetett be a váci tűzoltóság
Feltöltötte esaniko - kedd 28 július 2020 - 11:14:13
Új eszközökből rendezhettek be konditermet a váci tűzoltóságon, miután a Dunakanyari Védegylet Alapítvány cégek és magánszemélyek felajánlásaiból pénzt gyűjtött a sportszerekre. A lánglovagok számára azért fontos a helyben lévő edzőterem, mert így a várakozási időkben is tudnak a fizikai erőnlét fenntartásához szükséges gyakorlatokat végezni-hangzott el a fejlesztést bemutató sajtótájékoztatón. Az alapítvány közel 2 millió forintot gyűjtött össze a gépekre.

Sajtótájékoztatón mutatták be a váci tűzoltóság új konditermét, amely lehetőséget ad a térségben szolgálatot végző katasztrófavédőknek, hogy a riasztások közötti időszakban helyben tudjanak edzeni, kikapcsolódni. A fejlesztésre a Dunakanyari Védegylet Alapítvány szerzett forrást cégek és magánszemélyek felajánlásaiból. Az eseményen az egyik adományozó, az Lavina Kft. képviseletében egy többszörös Európa-bajnok sportoló is nyilatkozott.

Szabó Krisztián, Európa-bajnok ralikrossz és autókrossz versenyző
„Sportolóként tudom, hogy mennyire fontos egy-egy éles helyzetben és szituációban azonnal testileg is ott lenni és épnek lenni, és biztos vagyok benne, hogy ez nem csak fizikai felkészülés, de mindenképp mentális kikapcsolódás is a tűzoltóknak, hogy itt tölthetik az esetleges szabadidejüket.”

A legnagyobb adományozó a Michelin Hungária Kft. volt, emellett hozzájárult még a terem felszereléshez a DDC, a Lukács és Tamás autókerekedés, Rétvári Bence országgyűlési képviselő pedig magánszemélyként szállt be a fejlesztésbe - hangzott el csütörtökön. A kirendeltség nevében Tót Zoltán váci tűzoltóparancsnok köszönte meg az adományt.Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.