ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Adományból újult meg a Cházár EGYMI ebédlője
Feltöltötte esaniko - hétfő 02 augusztus 2021 - 09:01:00
A közétkeztetés biztosítása többek között a Cházár óvoda- és iskolában is a város feladatai közé tartozik- mondta a Híradónak Matkovich Ilona. Bár a patinás épület hamarosan teljes felújításon megy keresztül, az ebédlő rossz állapotban lévő asztalai és székei szintén megérettek a cserére. Pótlásukról egy civil felajánláson keresztül sikerült gondoskodni- tájékoztatott a polgármester.

A Cházár EGYMI étkezőjében a gyerekek asztalai és székei már meglehetősen rossz állapotban voltak- mondta el a Híradónak Matkovich Ilona. A polgármester még az intézmény hamarosan megkezdődő teljes felújítása előtt szeretett volna megoldást találni a bútorok cseréjére.

Matkovich Ilona polgármester

Az étkezőknek a felszereltségét nekünk kell biztosítani. Jelentkezett egy civil felajánló, hogy nagyon jó állapotú asztalokat és kárpitozott székeket szeretne adni valamelyik iskola étkezőjébe. Mivel tudtuk, hogy itt a Cházár iskolában már nagyon elhasználtak az asztalok, székek, azt mondtuk, hogy akkor jöjjenek ide ezek a bútorok.

Az asztalok és a székek országhatáron kívülről érkeztek a városba, korábban egy osztrák vendéglátóhelyen használták őket.

Inotay Gergely alpolgármester

22 darab asztal érkezett, teljes egészében fa fából. Robusztus, erős, jó minőségű, étteremből elkerült bútorokról beszélünk, illetve 20 kárpitozott szék is. Sokkal kényelmesebb és elegánsabb lesz, ez a laminált felület pedig sokkal könnyebben takarítható. Azt gondolom, hogy sikerült egy értéknövelő fejlesztést megvalósítani adományból.

email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.