ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Vácon zajlott a hétvégén a Spartan nemzetközi versenye
Feltöltötte esaniko - kedd 02 augusztus 2022 - 09:08:23
Hosszas egyeztetést követően több mint 1200 jelentkezővel szombaton, Vácon zajlott a Spartan idei nemzetközi versenyének 9. megmérettetése. Az 5,2 kilométeres akadálypálya versenyzői különböző kategóriákban és korcsoportok szerint tették próbára kitartásukat. Az első rajt délelőtt 10 órakor a főtérről indult, ahol különböző ügyességi és erőnléti akadályok várták a spartanosokat, de éjszakai futamot is szerveztek az extrém kihívásokat keresők számára. A legközelebbi versenyeket Szlovákiában és Csehországban tartják augusztus végén és szeptember közepén.

Szimon Zita versenyigazgató Spartan Race

nagyon jó volt a lecsenglése a versenynek, nagyon sok poziítv visszajelzést kaptunk magyaroktól, külföldiektől pozitív reakciókat olvashatunk nemcsak Magyarországról, hanem szerte Európából. Nem is tudták, hogy van itt egy ékszerdoboz városka. ……….a következő versenyre a regisztráció elkezdett emelkedni nagyon magas volt az indulási arány 1240-en el is indultak azok közül akik regsiztráltak , 800 gyermek indult négy különböző korosztályban 3 külömnböző távon. .éjzsakai veresnyre közel 1500 regsiztrációval rendelkeztünk.
abból a szempontból könnyű pálya volt, hogy nem voltak benne szinte összesen 5,2 kilométeres volt ….olyan szinten élbeztük, hogy az egsész csapat jól érezte magát.
email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.