ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sporthírek
Feltöltötte e107 - csütörtök 04 október 2007 - 16:02:50
-labdarúgás
-kézilabda
-szektorlabda
-birkózás
-úszás


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

VIDEÓ LETÖLTÉSE

Az NB III-as labdarúgó bajnokság hétvégi fordulójában a Veresegyház Balassagyarmaton kapott ki 1-0-ra, a Dunakeszi Vasutas gárdája hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Tiszafüred csapatával.

A másodosztályú kézilabda bajnokságban a férfiaknál Szentendre KC – Georgikon DSE 28-25, a nőknél Szentendrei NKE – Hajdúnánás 31-33. Az NB II-es bajnokságban a férfiaknál: Gyöngyös II. - Dunakeszi Magyarság 37-21, Mogyoród – Mór 29-19, Solymár – Váci KSE 27-30 . A nőknél: Gödi SE – Pilisvörösvár 24-31.

Szeptember végén a horvátországi Pula városában rendezték meg a Szektorlaba Bajnokok Ligájának nyolcas döntőjét. Ezen a versenyen védőként ott volt a Happy Pack Váci Szektor Sportegyesület csapata is. A Szathmári Károly, Kovács Balázs és Ács Márton összeállításban szereplő váciak a csoport meccsek során nyertek a román bajnok Millenium Valea és a szerb Cornelling Becej gárdája ellen, majd kikaptak a Kecskeméttől. A döntőbe jutásért a másik csoport győztesét, a Komlót sikerült kétvállra fektetni. A fináléban a Kecskemét várt a váciakra, akik nagy csatában legyőzték riválisukat és lettek immár sorozatban harmadszor a Bajnokok Ligájának győztesei.

A Vác Városi Sportegyesület birkózói az elmúlt időszakban a szigetvári Zrínyi kupán szerepeltek, mely szabadfogású nemzetközi birkózó versenyen volt. Az 1996 és 1998 között születettek korcsoportjában a 31 kilogrammos súlycsoportban Szalisznyi Kolos 5. helyezést ért el, a 41 kilogrammos súlycsoportban Fekete Attila aranyérmet nyert. A 14-15 évesek kategóriájában a 42 kilogrammos súlycsoportban Nagy Mihály első helyezést ért el, a 12-13 évesek között a 35 kilogrammos súlycsoportban Fekete Pál 5. lett, a 47 kilogrammos súlycsoportban Nagy Péter aranyérmet nyert.

Monoron a városi uszodában rendezték meg a Pest megyei úszó csapatbajnokság harmadik fordulóját. A Váci Vízmű Sportegyesület közel húsz fő versenyzővel volt jelent, akik 10 első, 6 második és 12 harmadik helyezést értek el. Nyert Martha Stephani és Prohászka Anna 2 -2 számban, Boldizsár Viktor, Noé Zsombor, Madarász Mária, Kovács Kitti, Bata Natali, valamint a 4x50 méteres lány vegyesváltó, melynek tagja volt: Bata Natali, Madarász Mária, Prohászka Anna és Martha Staphani. A második helyen ért célba: Várnagy Vanda, Bata Marcell, Kovács Kitti, Boldizsár Viktor, Noé Zsombor és Madarász Mária. A harmadik helyen végzett: Kovács Kitti és Noé Bálint 2 - 2 számban, Madudák Marcell, Tarján Dóra, Mundi Hella, Madarász Péter, Bata Natali, Martha Nicol, Boldizsár Valter és a 4x50 méteres lány vegyesváltó Martha, Tarján, Bársony, Molnár összeállításban. A pontversenyt a Százhalombattai VUK SE nyerte 149 ponttal, és 2. lett a Váci Vízmű SE 120 ponttal.


Hozzászólások: 4 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.