ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Tomori Pál sajtótájékoztatója
Feltöltötte e107 - csütörtök 04 október 2007 - 16:11:21
Ismét Bóth János volt a főszereplője a Jobboldali Összefogás legutóbbi sajtótájékoztatójának. Tomori Pál elmondta, Vác polgármestere, országgyűlési képviselője 8 hónappal ezelőtt szavazta meg a Parlamentben a Gyurcsány csomagot. A konzervatív oldal frakcióvezetője arra kíváncsi, Bóth János vajon megszavazza-e az újabb megszorító intézkedéseket is. A polgármester híradónknak úgy nyilatkozott,
2008-ra nem lesz megszorítás, bár lehet, hogy Tomori Pál ezt szeretné.KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

VIDEÓ LETÖLTÉSE

A Gyurcsány csomag tartalmazta a vizitdíjat, a kórházi napidíjat, a tandíjat, jelentős adó és járulék emeléseket, Tomori Pál szerint pedig Bóth János azóta megszavazta az ország maradék vagyonának a kiárusítását is.

Tomori Pál frakcióvezető, Jobboldali Összefogás, Vác
"Vajon Bóth János megszavazza-e az újabb megszorító intézkedéseket? Megszavazza-e az ingatlanadót, ami családok otthonának ellehetetlenüléséhez vezet, a házak a lakások eladásához. Vajon megszavazza-e az újabb megszorításokat ami áremelésekhez, villanyáremeléshez vezet?"


Tomori Pál arra is kíváncsi, Bóth János meddig támogatja Gyurcsány Ferenc ámokfutását, hatalmi tébolyát, azt a politikát, ami tönkreteszi az országot.
A testületi ülés kapcsán a konzervatív politikus emlékeztetett rá, a közigazgatási hivatal újabb és újabb törvénytelenségekre hívta fel a figyelmet, csak múlt csütörtökön négy témában. Híradónk kérdésére ilyennek nevezte a Pest megyei múzeum ingatlanára bejegyzett változtatási tilalmat, valamint a Zeneiskola igazgatói pályázatának ügyét. Ha alkalmatlan a szocialista vezetés a város irányítására, tette hozzá, akkor mondjon le. A jobboldalnak ugyanis megvan a megfelelő alternatívája törvényesen irányítani Vác városát.
Bóth János úgy véli a Tomori Pál által elmondottakban egy leamortizált politikus kétségbeesett monológja jelenik meg. Mivel helyi mondanivalója lényegében nincs. a polgármester szerint országos politikai síkra téved, mert ott könnyebb elleplezni a hozzá nem értést, s lehet tobzódni a demagógiában. Bóth János kiemelte, 2008-ra nem lesz megszorítás, bár lehet, hogy Tomori Pál ezt szeretné.

Bóth János polgármester, Vác
"A Közigazgatási Hivatal leveleivel kapcsolatban pedig ismételten azt kell mondanom, hogy az elmúlt egy évben a képviselő úr jogi intelligenciája az nem javult Ugyanis a törvényességi észrevétel az nem azonos a törvénytelenséggel, az utóbbihoz bírósági döntés is kell. Ilyen ítélet egy volt, a Zeneiskola igazgatója vonatkozásában, de itt azonos platformon volt egyébként a törvényességi észrevétel kapcsán a jobb és a bal oldal többsége is."


Mélygarázs ügyben most viszont volt ítélet, amit biztosan nagyon szeretne elfelejteni Tomori Pál, tette hozzá Bóth János, aki híradónknak eljuttatta a Budai Központi Kerületi Bíróság szeptember 12-én kelt ítéletét. Ebben pedig az szerepel, hogy a testület a mélygarázs szerződés érvénytelenségének megállapítása érdekében indított perben a jobboldali képviselők keresetét elutasítja.
A polgármester annyit tett még hozzá, idézem: „Mivel Tomori Pál helyi hatalomátvételről is álmodik, javaslom, hogy ébredjen fel, mert a keze már régen a bilibe lóg”.


Hozzászólások: 5 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.