ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sporthírek
Feltöltötte e107 - csütörtök 11 október 2007 - 17:06:44
-kézilabda
-labdarúgás
-asztalitenisz
-atlétika


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

VIDEÓ LETÖLTÉSE

A másodosztályú kézilabda bajnokságban a férfiaknál: Szigetvár – Szentendre KC 23-33, a nőknél Gyula – Szentendrei NKE 34-24. Az NB II-es bajnokságban a férfiaknál: Váci KSE - Láng SK 35-15, Dunakeszi Magyarság – Csömör 30-35, Vecsés – Mogyoród 35-26. A nőknél: Láng SK – Gödi SE 23-25.


Az NB III-as labdarúgó bajnokság Mátra-csoportjában Egerben szerepelt a Veresegyház csapata és 4-1-re nyert. A Dunakeszi Vasutas gárdája is idegenben lépett pályára, de Lőrincz László edző csapata 2-0-s vereséget szenvedett a Putnoktól.
A Titán Sportegyesület 1994-es korosztályú csapata bajnoki mérkőzésén 17-0-ra nyert a Testvériség ellen. Góllövőik: Makk Levente (4), Berki László (3), Hanusz Ádám (2), Rácz Dominik, Jeszenszky Zsolt, Kérdy János, Kérdy Sámuel, Holczer Balázs, Kőnig Attila, Bicsak Krisztián, és Botos Kristóf 1-1 gól. Az egyesület 1996-os korosztályú csapata 7-0-ra győzött a Budatétény gárdája ellen. Góllövőik: Lami István (5), Fábián Barnabás, és Burai Balázs.


Az NB I-es asztalitenisz csapatbajnokság elmúlt fordulóiban a következő eredményeket érték el csapataink: Váci Reménység – Pénzügyőr II. 16-2, Erzsébeti Hajós DSE – Veresegyház 7-11, Kőbánya SC – Váci Reménység 4-14, Wink AC – Veresegyház 17-1, Váci Reménység – Budaörs 9-9, Veresegyház – Pénzügyőr II. 11-7. Öt fordulót követően a Váci Reménység csapata 3., a Veresegyház pedig a 7. helyen áll a bajnokságban.


A junior és serdülő országos atlétikai csapatbajnokságon ott voltak a Váci Reménység Egyesület sportolói is. Junior leány gerelyhajításban az első helyen végzett a váciak csapata, melynek tagja volt: Varga Orsolya, Hámori Zsófia, Bereczky Dalma, Kovács Vivien és Hirling Nóra. Súlylökésben harmadik, távolugrásban ötödik lett a Bereczky Dalma, Kovács Vivien, Király Eszter, Hirling Nóra alkotta csapat. A junior fiúk gerelyhajításában a második helyet szerezte meg a váciak csapata, melynek tagja volt: Lukács Péter, Liebhardt Gábor, Kovács Tamás, Birtalan Róbert. A serdülő fiúk gerelyhajításában a dobogó harmadik fokára állhatott fel a Karacs Dávid, Kiss Iván, Czimbó Balázs és Surim Zsolt alkotta csapat. A serdülő leányoknál gerelyhajításban a negyedik helyen végzett a Miskolczi Katica, Szabó Borbála, Molnár Klaudia és Lukács Zsanett összeállítású csapat. Súlylökésben a negyedik helyet szerezte meg a Miskolczi Katica, Szabó Borbála, Talapa Lili és Együd Nikolett alkotta váci csapat.


Hozzászólások: 6 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.