ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sporthírek
Feltöltötte e107 - csütörtök 18 október 2007 - 17:47:07
-kézilabda
-labdarúgás
-atlétika
-evezés


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

VIDEÓ LETÖLTÉSE

A másodosztályú kézilabda bajnokság Nyugati csoportjában a férfiaknál egy góllal kapott ki hazai pályán a Szentendre KC csapata a PLER II. gárdájától, a Keleti-csoportban a nőknél 4 gólos vereséget szenvedett otthonában a Szentendrei NKE csapata. Az NB II-es bajnokság Északi-csoportjában a férfiaknál: Mogyoród – Pilisvörösvár 24-12, Gyöngyös II. – Váci KSE 29-31, Mór - Dunakeszi Magyarság 23-25. A nőknél: Göd – Malév 29-25.


Az NB III-as labdarúgó bajnokság Mátra-csoportjában a Dunakeszi Vasutas gárdája Egerben vendégeskedett és 2-1-es vereséget szenvedett. A Pest megyei I. osztályú bajnokságban Gödöllő – Hévízgyörk 0-0, Pilisvörösvár – Őrbottyán 3-1. A megyei másodosztályban: Kisnémedi - Tahitótfalu 2-0, Fót - Szob 1-0, Dunabogdány - Mogyoród 1-2, Erdőkertes - Verőce 1-2, Aszód - Vácrátót 3-3. A Pest Megyei III. osztályú bajnokság, váci csoportjában a nyolcadik fordulót rendezték meg: Váci Reménység – Nőtincs 1-0, Váci RIKE - Vác-Deákvár SE 3-1, Penc - Perőcsény 4-1, Fortuna SE Kismaros - Rád 1-0, Kosd - Szendehely 3-1, Márianosztra - Nagymaros 3-3, és Szokolya - Letkés 2-2.


Válogatott atlétikai viadalt rendeztek a szlovákiai Érsekújváron. Itt serdülő korcsoportban mérték össze képességeiket az érsekújvári, a cseh Znojmo és Pest megye sportolói. A megyei válogatottban váciak is szerepeltek. A Váci Reménység atlétai közül Szabó Borbála súlylökésben nyert, kislabda-hajításban a 3. helyen végzett. Hámory Dóri 800 méter síkfutáson 2. lett, Talapa Lili magasugrásban az első helyen végzett. Miskolczi Kata kislabda hajításban a 2. helyet szerezte meg, Czimbó Balázs 100 méter síkfutásban és távolugrásban egyaránt 2. lett, a 4x100 méteres váltóban pedig az első helyen végzett. Karacs Dávid 80 méter gáton ezüstérmes lett, 4x100 méteres váltófutásban pedig aranyérmet nyert. Surin Zsolt súlylökésben a 2. helyet szerezte meg. A csapatok versenyét Pest megye gárdája nyerte meg.


A 2007. évi Országos Evezős Diákolimpiát Szolnokon rendezték meg szeptember közepén. A váci iskolák közül az Árpád Fejedelem, a Karolina Katolikus, a Radnóti Miklós, a Földváry Károly Általános Iskola, a Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium valamint a Piarista Gimnázium diákjai vettek részt. A versenyzőink közül nyert a VI. korcsoport fiú kétpárban a Hénap Zsolt, Kovács Pál duó a Piarista Gimnázium tanulói, az V. korcsoportos leány túra kategóriában a Csáki Noémi, Prekup Lili, kormányos: Tóth Tímea alkotta egység. A sportolók a Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium diákjai. Ezen kívül 4 második és 10 harmadik helyezést értek el a váci evezősök a diákolimpián.

Hozzászólások: 7 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.