ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sporthírek
Feltöltötte Zsóka - hétfő 22 október 2007 - 20:07:35
- Kézilabda
- Ironman világbajnokság
- Utánpótlás labdarúgó torna


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

VIDEÓ LETÖLTÉSE

Két fordulón vannak túl a kézilabda együttesek az idei Magyar Kupa-sorozatban.
Az október közepén esedékes újabb fordulóban már az élvonalbeli együttesek is pályára lépnek. A Váci NKSE október 23-án 18 órakor a másodosztályú Marcali otthonában szerepel. A továbbjutás egy találkozón dől el, a győztes jut a legjobb 16 közé, ahol már az előző bajnokság legjobb négy csapata is bekapcsolódik a küzdelmekbe.
A férfiaknál a Váci KSE már elbúcsúzott, mivel a 28 közé jutásért vívott találkozón idegenben 34-31-es vereséget szenvedett a szintén harmadosztályú Mizse gárdájától.
Szűcs - Kovács Fatima részt vett a hawaii Ironman világbajnokságon.
A Katlan SE Vác sportolója a szigetcsoport Kona szigetén megrendezett versenyen indult el, ahol közel kétezer triatlonista vett részt. A 30-34 évesek kategóriájában rajthoz álló sportolónk a hajnali ötkor elinduló mezőnyben az 58. helyet szerezte meg valamivel több, mint félnapos versenyzés után. Ő az ötödik magyar hölgy, aki a sportág csúcsának számító megmérettetést teljesíteni tudta.

A Titán Sportegyesület utánpótlás labdarúgó tornát rendezett Gödön a 2000-es és a 2001-es korosztály számára. A 2000-es születésű csapatoknál nyert a Titán SE, és 3. lett a Diósjenő csapata. A torna gólkirálya a váci Szentesi Bence lett. A 2001-es korosztályban a Diósjenő csapata nyert, és a 3. helyen végzett a Titán SE gárdája. Az egyesület által szervezett Titán Kupán nyolc csapat vett részt az Optofit Sportcentrumban. Az 1999-es korosztályú csapatoknál a Titán SE végzett az első helyen és 7. lett a Dunakeszi Kinizsi csapata. A torna gólkirálya Urbán Botond, legjobb mezőnyjátékosa: Bangó Rudolf lett.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.