ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sporthírek
Feltöltötte Zsóka - péntek 17 november 2006 - 14:01:47
- tisztújító közgyűlés a Váci Női Kézilabda Sportegyesületben
- labdarúgás eredmények
- sakk csapatbajnokság
- asztalitenisz eredmények
- bírkózás

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Kedden délután tartotta tisztújító közgyűlését a Váci Női Kézilabda Sportegyesület. A szeptember elején lemondott elnökség helyére ez alkalommal választott új, 5 fős elnökséget a tagság. Elnöknek Kapos Györgyöt, tagoknak Gellért Kiss Gábort, Borbély Gyulát, Perlusz Zoltánt és Kalász Józsefet választották meg. Itt hívom fel figyelmüket, hogy az új elnökkel a hétfőn este jelentkező Lelátó című sportmagazinunkban láthatnak beszélgetést.
Az első osztályú női kézilabda bajnokság hétközi fordulójában a Váci NKSE csapata a Debrecent fogadta. A vendégek már az első 30 perc után 14-10-re vezettek, majd a mérkőzés végére 2 gólra olvadt az előnyük, de így is 25-23-ra nyertek. A másodosztályú férfi bajnokságban Dabason 36-22-re kikapott a Szentendre együttese. Az NB II-ben a férfiaknál a Váci KSE 29-15-re nyert a Gyöngyös II. gárdája ellen, a Mogyoród egy gólos vereséget szenvedett hazai pályán a Pilisvörösvártól, a Dunakeszi Magyarság viszont egy góllal volt jobb idegenben a Vecsésnél. A hölgyeknél a Göd biztosan nyert Veresegyházon, a Szentendre pedig nagy csatában egy góllal bizonyult jobbnak a Pilisvörösvártól.

A Pest megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban az Őrbottyán 2-1-re nyert Délegyházán, a Fót 1-0-ra bizonyult jobbnak a Gödöllőnél. A megyei II.osztályban Göd – Perbál 2-0, Dunabogdány – Püspökhatvan 4-3, Verőce – Kisnémedi 2-1, Pomáz – Erdőkertes 0-0, és Tahitótfalu – Pilisvörösvár 1-0.

Az elmúlt hétvégén elrajtolt a sakk csapatbajnokság. Az NB II-es bajnokságban: Vác - Szolnok 7,5 - 4,5. A váci csapatból nyert: Cseke Richárd, Bauer Péter, Fekete József, Bagyánszki Attila, Trajber Dániel és Varga Tibor. Döntetlent ért el: Trajber Csaba, Zala Gyula és Slezák Ákos. A Pest megyei I / A osztályban: Veresegyház - Vác 2,5 - 2,5. A váci játékosok közül nyert: Burik József, döntetlent ért el: Rózsa Zoltán, Kiss Pál és Solti Gergely.

Az NB I-es asztalitenisz csapatbajnokságon a Váci Reménység csapata 10-8-ra nyert a Malév SC ellen, a Veresegyház 9-9-es döntetlent játszott a Fótiakkal. Az NB II-ben a Váci Reménység II. csapata 12-6-ra kikapott a KSI SE gárdájától. Az NB III-ban az Eurókapu Szentendre 14-4-re nyert a Gödöllő otthonában, a Váci Reménység III. csapata pedig hazai asztalok mellett 13-5-ös vereséget szenvedett a Malév SC II. gárdájától.

A Vác Városi Birkózó SE is részt vett az október végén az olaszországi Roveretoban megrendezett 2. Nemzetközi Passamani kötöttfogású kupán. Korosztályában és súlycsoportjában nyert Németh Béla, Juhász Bence és Liptai Alex, a 2. helyen végzett Nagy Péter és Nagy Mihály, 3. lett Fekete Pál. A váciak a csapatversenyben 4 ország 26 csapata közül a 6. helyen végeztek.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Hozzászólások: 4 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.