ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Érintőképernyő a Tourinform irodában
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 07 december 2006 - 20:37:30
Új információs eszközzel bővült a váci Tourinform Iroda. Az iroda külső falán található érintőképernyős monitoron Vác város és régiójának turisztikai információit lehet megtekinteni. A vandálbiztosra tervezett készülék segítségével a legfontosabb tudnivalók így a nap bármely szakában elérhetőek az érdeklődők számára.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Mivel a Tourinform Iroda fő tevékenysége az információszolgáltatás, fontos, hogy az érdeklődők a szükséges információkhoz bármikor hozzáférhessenek. Erre kínál alternatívát az az érintőképernyős monitor, amelyet a napokban helyeztek üzembe az irodaépület bejárata mellett. Az eszközhöz szükséges forrást a Közép Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács pályázatán nyerte el az intézmény, az önrésszel együtt több, mint kétmillió kettőszázezer forintba kerülő monitort a megfelelő védelemmel is ellátták a rongálók ellen.
Az érintőképernyő használatának segítségével a turisták minden lényeges információhoz hozzájuthatnak, a szálláshelyektől kezdve a különféle programokon keresztül a legfontosabb elérhetőségekig. A monitoron Vác mellett további 37 település tudnivalói között lehet keresgélni, az információk pedig a magyaron kívül angol és német nyelven is hozzáférhetőek.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Hozzászólások: 5 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.