ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sporthírek
Feltöltötte Zsóka - hétfő 27 október 2008 - 22:05:33
- NBI-es női kézilabda
- NB II-es labdarúgó bajnokság
- első osztályú asztalitenisz csapatbajnokság
- első osztályú szektorlabda bajnokságban


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

VIDEÓ LETÖLTÉSE

Az első osztályú női kézilabda bajnokság hétközi fordulójában nem várt nagy különbségű vereséget szenvedett városunk csapata: Dunaferr - Váci NKSE 36-25. A legeredményesebb váci gólszerzőink: Ábrahám 7, Orbán 4, valamint Farkas, és Veszeli 3-3 góllal voltak. A hétvégén hazai pályán javíthatott a váci hölgykoszorú: Váci NKSE – Békéscsaba 12-10-es első félidőt követően 23-22. A váci csapatból Farkas, Orbán és Szilágyi 5-5, Ábrahám, és Schmidt 3-3, Veszeli 2 gólt ért el.
A Szlovák Kupa női nemzetközi kézilabdatornán hazánk a "B" válogatottjával szerepelt. A keret tagja volt Orbán Adrienn a Váci NKSE játékosa is. A jobbszélső minden találkozón pályára lépett és gólt, gólokat szerzett. A mieink Csehországgal döntetlent játszottak, míg a román "B" csapat és Litvánia ellen nyert. A harmadik helyért vívott találkozón alulmaradt a szlovákok válogatottjával szemben, így végül negyedik helyen zárt.

Az NB II-es labdarúgó bajnokság Keleti-csoportjában a 12. fordulóban kiütéses győzelmet aratott a váci gárda: Vác-Újbuda – Kazincbarcika 1-1-es első félidőt követően 6-1. A váci gólszerzők: Hegedűs (2), Rob, és Kocsis (3) találat. A Ligakupa „A” csoportjának harmadik fordulójában a Vasas látogatott a Vác otthonába. Vác-Újbuda -Vasas 0-4. Az élvonalbeli fővárosiak emberhátrányban nyertek ellenünk. Gólszerzőik: Gyánó (3), és Mundi volt.

Az első osztályú asztalitenisz csapatbajnokság ötödik fordulójában: Váci Reménység - Pénzügyőr II. 8-10. A váciak négy vereséggel és egyetlen győzelemmel a tabella hátsó részében foglalnak helyet. Miután a váciak csupán a biztos sereghajtó kőbányaiakat verték meg, a folytatásban a kiesés elkerülése lehet a fő céljuk.

Az első helyről kezdte őszi szereplését a Happy Pack Váci Szektor Sportegyesület csapata az első osztályú szektorlabda bajnokságban. A fiúknak magabiztosan sikerült legyőzni a Józsefváros csapatát, majd kikaptak a Komlótól, az MTK-tól és a Kecskeméttől. Természetesen fölényes győzelmek is voltak, mint a tavalyi bajnok Szeged, a Palotai Csokonai, a Testvériség, vagy a Benfica-Mundial Szigetszentmiklós elleni diadalok. A bajnok végül a DÖKE Komló csapata lett, megelőzve a Hírös ALSE Kecskemétet. A váciaknak a bronzérem jutott.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.