ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sporthírek
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 06 november 2008 - 21:56:12
- labdarúgás
- OB II-es sakk csapatbajnokság
- OB II-es vízilabda bajnokság


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

VIDEÓ LETÖLTÉSE

A labdarúgó Liga kupa sorozatban újabb vereséget szenvedett a váci csapat: Debreceni VSC – Vác-Újbuda 4-0.
Az NB III-as labdarúgó bajnokságban: Maglód – Veresegyház 3-2. A Pest megyei I. osztályban: Biatorbágy – Dunakeszi Vasutas 2-1, Tápiószecső – Erdőkertes 3-4 és Őrbottyán – Tárnok 0-1. A megyei másodosztályban: Váci Reménység – Kisnémedi 2-5, Dunakeszi Kinizsi – Tahitótfalu 7-1, Vácrátót – Valkó 3-7, Dunabogdány – Dány 2-1, Verőce – Kerepes 2-1 és Isaszeg – Mogyoród 3-2.

Az NB II-es női kézilabda bajnokságból egy eredmény: Göd – Esztergom 28-26.

Az OB II-es sakk csapatbajnokság Erkel-csoportjában a 2. fordulóra került sor. A Fóti SE csapata idegenben 8,5 – 3,5 –re nyert a Keviterv Akva ellen. A Váci SC viszont kikapott 6,5- 5,5 arányban az Újszásztól.

Az OB II-es vízilabda bajnokság 2. játéknapján Székesfehérvárott szerepelt a Váci Vízilabda Sportegyesület csapata. A váci fiúk az első meccsükön 11-7-re nyertek a Fehérvári Fehércápák ellen. A váciak közül Surman Balázs 4, Hvizgyalka Gábor 3 góllal volt a legeredményesebb játékos. A második mérkőzésen nagy csatában 7-6-ra nyertek a váciak a Sportliget SE gárdája ellen. A váci csapatból Hvizgyalka Gábor 4 góllal volt a legeredményesebb játékos. A Budapesti Vízilabda Szövetség ifjúsági bajnokságában a BVSC uszodában szállt vízbe a váci utánpótlás csapat. Balatoni Delfinek – Váci Vízilabda SE 5-12. A váci gárdából Porkoláb Mátyás 5 és Bence Balázs 4 találattal volt a legeredményesebb játékos.

A hétvége sportprogramjai Szombaton 13 óra 30 perckor kezdődik a Vác-Újbuda - Debreceni VSC DEAC NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés a váci stadionba. Ugyancsak szombaton, de 16 órától indul útjára a labda a Váci NKSE – Nyíradony első osztályú női bajnoki kézilabda mérkőzésen, melyre a váci sportcsarnokban kerül sor.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.