ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Színesdiplomások köszöntése
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 06 november 2008 - 22:01:11
A szeptember 13-án átvett színes diplomákhoz gratulált Vác város vezetősége a település iskoláiban évtizedekig tevékenykedő pedagógusoknak. Az önkormányzat rövid műsorral és ajándékokkal köszönte meg a hosszú éveken át, lelkiismeretesen dolgozó nevelők, oktatók munkáját.


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

VIDEÓ LETÖLTÉSE

Ilyenkor a megszokottak szerint a Madách Imre Művelődési Központban azokat a pedagógusokat köszöntik, akik legkevesebb 30 évi munkájukkal járultak hozzá a város fiataljainak szellemi és erkölcsi fejlődéséhez, és nemcsak tudásukkal, hanem türelmükkel, példás életvitelükkel is nagyban segítették, hogy értelmes, kiegyensúlyozott életvitelű fiatalokat neveljen ki a város.
Az ünnepség zenei műsoráról a Bartók Béla Zeneiskola tanulói gondoskodtak, megszólaltatva hegedűt, nagybőgőt, zongorát is. Idén a Kertész utcai óvodások mutattak be műsort az idős pedagógusok tiszteletére.
Az ünnepségen részt vettek Vác város iskoláinak igazgatói és az intézmények nevében külön ajándékokkal köszöntötték arany-, gyémánt- és vasdiplomás pályatársaikat.
Dr. Molnár Lajos alpolgármester beszédében méltatta a pedagógusi pályán évtizedeket eltöltött óvónők, tanítók, tanárok kitartó, áldozatos munkáját.
Dr. Bóth János, Vác polgármestere elmondta: a településen 11 ezer diák él, és 1100 tanár tevékenykedik. A városban működő állami, magán- és egyházi iskolák mellett az önkormányzati iskolák a legnagyobb létszámúak. Vác iskolaváros, amely az éves költségvetés elosztásában is megmutatkozik: a teljes összeg 42%-át fordítják idén közoktatásra.
Az Önkormányzat több lehetséges módon is igyekszik kifejezni elismerését a település iskoláiban, óvodáiban dolgozó pedagógusoknak, ezért hozták létre például a Váci Katedra díjat is.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.