ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Sport
Feltöltötte Zsóka - hétfő 10 november 2008 - 20:30:19
- női kézilabda NBI
- NB II-es labdarúgó bajnokság
- rögbi bajnokság


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

VIDEÓ LETÖLTÉSE

Az első osztályú női kézilabda bajnokság őszi, záró fordulójában hazai pályán fogadta a Váci NKSE csapata a Nyíradony együttesét. Kenyeres József edző lányai 17-12-es első félidei vezetés után 30-28-ra vereséget szenvedtek. A csapatból Orbán Adrienn 7, Ábrahám Szilvia 6 és Gerstmár Szilvia, valamint Veszeli Judit 5-5 góllal volt a legeredményesebb játékos.
A találkozót követően a váciak vezetőedzőjével, Kenyeres Józseffel beszélgettünk.

Az NB II-es labdarúgó bajnokság Keleti-csoportjában a Vác-Újbuda együttese hazai pályán fogadta a Debreceni VSC-DEAC gárdáját. A váciak több mint 82 percen keresztül emberelőnyben játszottak, mert a játékvezető a 8. percben második sárgalapja után kiállította a debreceni Németh Ádámot. A váciak nem tudtak semmit kezdeni előnyükkel, sőt az 57. percben Szilágyi révén a vendégek megszerezték a vezető és egyben győztes találatukat. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Kocsis Dávid a 32. percben összefejelt az egyik debreceni játékossal, majd hosszú ideig a földön maradt. A váci játékost a stadionba kiérkező mentők a váci kórházba szállították megfigyelésre, mivel az első diagnózis szerint agyrázkódást szenvedett.


A Vác Városi Evezős Club szombaton délelőtt a Duna-parton található Horváth Mihály utcai sporttelepén tartotta meg a már hagyományos évzáró ünnepségét. A zászló levonással és a versenyhajó tárolóba való helyezésével megkezdődött a téli alapozó időszak a klub versenyzőinek.

A magyar rögbi bajnokság extra ligájának alapszakaszában a váci Elefántok csapata ősszel 3 fordulón van már túl. A váciak a Kecskeméti Atlétika és Rögby Clubtól 62-14-re, az Exilestől 32-21-re és az esztergomi Vitézek Suzuki csapatától 41-3-ra vereséget szenvedett.Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.