ESTV Online
a Dunakanyar televíziója


hétfő 06 november 2006
November 4. a térségben - Nagymaros
Feltöltötte Zsóka - hétfő 06 november 2006 - 21:29:19
Közös megemlékezésre hívta a nagymarosi és a börzsöny környéki polgárokat a Fidesz Magyar Polgári Szövetség helyi szervezete. A résztvevők kiállítással, emlékműsorral, fáklyás felvonulással és koszorúzással emlékeztek a szovjet csapatok katonai inváziójának, 50 évvel ezelőtti tragikus kezdetére.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 7 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Jobboldali sajtótájékoztató
Feltöltötte Zsóka - hétfő 06 november 2006 - 21:26:39
A jobboldali összefogás frakciója az alakuló ülést követően úgy érzi, megkezdődött kiszorításuk a valódi döntésekből. Ezt Tomori Pál jelentette ki csütörtökön, a Művelődési Központban tartott sajtótájékoztatójukon. A frakcióvezető kifogásolta, hogy Bóth János nem fogadta el alpolgármester-jelöltjüket, és a bizottsági helyek elosztásával kapcsolatban is megfogalmazott kritikákat. Fördős Attila pedig bejelentette, hogy a közbeszerzési szabályozás megváltoztatására irányuló előterjesztés módja és formája miatt, a következő testületi ülésen kezdeményezni fogják dr. Kovács Tibor címzetes főjegyző elmozdítását.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 14 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Kezdődik a téli üzem a Közút kht-nál
Feltöltötte Zsóka - hétfő 06 november 2006 - 21:23:42
Napokon belül beindul a téli üzemeltetési szolgálat a Magyar Közút kht. váci üzemmérnökségén, az ehhez szükséges gépek szemléjét a szakemberek ma délelőtt tartották meg. Az idei évben 15 géppel közel 500 kilométeres útszakasz karbantartásáért felelnek majd a munkatársak, a mindennapi munkához szükséges anyagi források pedig most is rendelkezésre állnak.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 5 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Szociális Információs Pont
Feltöltötte Zsóka - hétfő 06 november 2006 - 21:21:22
Szociális információs pontot működtet október elsejétől a Családsegítő Központ a Kölcsey utcai épületében, a szolgáltatás biztosítását törvényi előírás teszi kötelezővé. A tanácsadást heti három napon biztosítja a szolgálat, az információs pont hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt működik külön irodahelyiségben.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 6 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
péntek 03 november 2006
Sporthírek
Feltöltötte Zsóka - péntek 03 november 2006 - 13:09:27
Az NB III-as labdarúgó bajnokság
Az NB II-es kézilabda bajnokság
Bécs – Pozsony - Budapest Szupermaraton
Szektorlabda Európa Bajnokság
Hétvégi sportrendezvény

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Hozzászólások: 2 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Temetői körkép
Feltöltötte Zsóka - péntek 03 november 2006 - 09:11:17
A legtöbben tegnap és a mai napon látogattak el a temetőkbe, hogy mindenszentekkor, illetve halottak napján megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Mivel az ünnepek ideje idén hét közepére esett, a forgalom is eloszlott a sírkertekben. Információink szerint az emlékezést a térség temetőiben nem zavarta említésre méltó incidens.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 1 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Demonstrálók a 2/A-n
Feltöltötte Zsóka - péntek 03 november 2006 - 09:09:57
Legalább húsz perc késéssel kellet számolniuk azoknak, akik csütörtök reggel a 2/Á-n keresztül szerettek volna eljutni a munkahelyükre. Egy magánszemély kezdeményezésére 7 és 9 óra között, a demonstrálók mintegy 12 személygépkocsival zárták le az út Pest felé halladó sávját, hogy a kormány távozását követeljék. A tiltakozók ebben a hónapban már 4. alkalommal akadályozták a forgalmat a kettes úton és a 2/á-n. A rendőrség még további két demonstrációt engedélyezett a tüntetők számára így a következő hetekben is útlezárásra lehet majd számítani. Az autósok között, voltak olyanok akik szimpatizáltak a tüntetőkkel, a többségük azonban bosszankodott a közlekedés akadályoztatása miatt.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 13 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Influenza szezon kezdődik
Feltöltötte Zsóka - péntek 03 november 2006 - 09:05:11
A Pest megyei háziorvosok ezekben a napokban vehetik át az ÁNTSZ városi intézeteitől az influenza elleni oltóanyagot. Idén 115 ezren kaphatnak térítésmentesen védőoltást a megyében, ők a tartós betegségben szenvedők, illetve egészségi állapotuktól függetlenül a 60 év feletti korosztály. Az ebbe a körbe nem tartozók a háziorvosukkal irathatják fel receptre az oltóanyagot, erre a társadalombiztosítás 50 százalékos támogatást ad.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 30 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Pályafelújítás miatti menetrendváltozás
Feltöltötte Zsóka - péntek 03 november 2006 - 09:03:37
Módosított menetrend lép életbe a Budapest-Nyugati pályaudvar - Vác - Szob - Sturovo és a Budapest-Nyugati pályaudvar Vácrátót-Vác vonalon pályafelújítás miatt. A munkálatok a november 03-án 00 órától november 24-én 24 óráig közlekedő járatokat érintik. A változásokról a Mávdirekt 06-40/49-49-49-es telefonszámán kaphatnak tájékoztatást az utazók. Akik kíváncsiak a részletes menetrendekre, ők megtekinthetik azokat a MÁV honlapján, a weboldalon, a menetrendváltozás menüpontra kattintva.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Hozzászólások: 28 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Közös képviselők Klubja
Feltöltötte Zsóka - péntek 03 november 2006 - 09:02:17
A hónap utolsó előtti napján tartotta soros összejövetelét a váci Közös Képviselők Klubja. A tagok meghívott pénzügyi szakemberek segítségével az épület felújítások, és korszerűsítések anyagi, hitelfelvételi lehetőségeit vették sorra, és megvizsgálták ezzel kapcsolatban más települések gyakorlatát. A rendezvényen szóba került az internetes adóbevallás kérdésköre, és a klub novemberi tisztújítása is, amelyre 20-án, hétfőn kerül majd sor.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 6 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
csütörtök 02 november 2006
Sporthírek
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 02 november 2006 - 12:18:35
- Nem várt döntetlen
- NB I-es labdarúgó bajnokság
- Első osztályú baseball bajnokság döntője
- OB II-es vízilabda bajnokság

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Hozzászólások: 11 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
hétfő 30 október 2006
Megemlékezés az 56-os váci rablázadásról
Feltöltötte Zsóka - hétfő 30 október 2006 - 22:06:01
A városban pénteken emlékeztek meg az 1956-os váci börtönlázadásról. Ötven évvel ezelőtt október 23-án a forradalom kirobbanását követően sorra nyitották meg kapuikat országszerte a fegyházak és gulágok, amelynek köszönhetően mintegy húszezer politikai elítélt kapta vissza szabadságát. Ez történt október 27-én Vácon is ahol a politikai rabok a beszivárgó információk és az őrök elbizonytalanodása miatt kitörték celláik ajtaját és elhagyták a váci fegyházat. A váci büntetés-végrehajtási intézet falánál nemrég felállított 56-os emlékműnél az egykori elítéltek emlékeztek fogva tartásuk embertelen körülményeire és szabadulásuk felemelő pillanataira. Az ünnepségen Csuka Tamás református lelkész mondott hálát azokért, akik egykor a magyar szabadságért a megpróbáltatásokat elszenvedték.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 27 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Oldal:  1 2 3 ... 754 755 756 757 758 759
HírarchívumHírarchívum
Jávorszky Tudományos Nap Zsóka @ (30 okt : 22:04) (Hírek)
Óriás kukorica a piac előtt Zsóka @ (30 okt : 22:02) (Hírek)
Emeletes vonatok a Dunakanyarban Zsóka @ (30 okt : 22:00) (Hírek)
DDC Sportgála Zsóka @ (30 okt : 21:59) (Hírek)

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.