ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


csütörtök 22 november 2007
Sportnap a Cházárban
Feltöltötte e107 - csütörtök 22 november 2007 - 17:51:48
Az egészséges életmódra, a helyes étkezésre és a rendszeres testmozgásra hívta föl a figyelmet az a sportnap, amelyet a Cházár András Többcélú Közoktatási Intézményben tartottak csütörtökön. Egy egész évben zajló prevenciós programsorozat részét képezte a mai rendezvény, amelyre egy igazi sztárvendéget is sikerült meghívni. A szervező Zoé Alapítvány jóvoltából a sportnapon Rubint Réka tartott előadást és fitneszbemutatót.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Sporthírek
Feltöltötte e107 - csütörtök 22 november 2007 - 17:49:48
-kézilabda
-labdarúgás
-Nagyhideg-hegy futás
-birkózás

Részletek...
Hozzászólások: 6 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
hétfő 19 november 2007
Szociális munka napja
Feltöltötte e107 - hétfő 19 november 2007 - 18:33:17
Meláth Attila kapta idén a Vác Város Szociális Munkáért kitüntetést. A váci baptista gyülekezet vezető lelkésze 1991-ben került a városba, azóta támogatja rendszeresen az itt élő szociálisan hátrányos helyzetű embereket. Meláth Attilának péntek délután, Szociális Munka Napján rendezett ünnepségen adták át az elismerést.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Régi-új polgármester Csörögben
Feltöltötte e107 - hétfő 19 november 2007 - 18:31:50
Bár a csörögi képviselők többsége nemrég úgy döntött, nem kíván a 2006 októberben megválasztott polgármesterrel együtt dolgozni, a község lakói egy éven belül másodszor is arra szavaztak, Hegedűsné Kripák Ildikó irányításával képzelik el a település jövőjét. Mivel Csörög képviselő-testülete augusztusban feloszlatta magát, ezért november 18-ára időközi választásokat kellett kiírni. Ennek eredménye szerint tehát a polgármester asszony megtartotta székét, az eddigi testületből viszont 4-en kiestek, köztük a korábbi alpolgármester Olasz Ferenc és a volt váci rendőrkapitány Kendrovszky József is.

Részletek...
Hozzászólások: 14 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Egyre nagyobb sztrájk körvonalazódik szerdára
Feltöltötte e107 - hétfő 19 november 2007 - 18:30:45
Adásunk időpontjáig egyre több dolgozói érdekvédelmi szervezet jelentette be csatlakozását a LIGA Szakszervezetek november 21-i demonstrációjához. A Társadalmi Szolidaritás Napja elnevezésű akcióval többek között a nyugdíjszabályok változtatása, az egészségbiztosítás privatizációja, valamint a vasúti szárnyvonalak megszüntetése ellen tiltakoznak.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Szent Erzsébet sétány a Duna-parton
Feltöltötte e107 - hétfő 19 november 2007 - 18:28:05
Vasárnap véget ért a Szent Erzsébet születésének 800. évfordulója tiszteletére meghirdetett jubileumi év, ennek apropóján az egész országban, így Vácon is zajlottak megemlékezések. XVI. Benedek pápa nemrégiben Európa és a szolidaritás nagy szentjének nevezte Erzsébetet, akinek nevét péntektől Vácon is közterület őrzi.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Simon Antal szakmai és emléknap
Feltöltötte e107 - hétfő 19 november 2007 - 18:26:06
Szakmai nappal, konferenciával, a diákok műsorával, a tanárok kiállításával, valamint egy kitüntető cím odaítélésével emlékeztek névadójukra, a Simon Antal Többcélú Oktatási Intézmény dolgozói, nevelői. Az általános iskolaként, diák és gyermekotthonként valamint pedagógiai szakszolgálatként is működő Naszály úti komplexum 2001 óta viseli az elismert gyógypedagógus nevét. Simon Antal volt az 1802-ben megnyílt váci süketnéma-intézet első igazgatója, nevéhez pedig az írás-olvasás tanításának olyan módszere fűződik, amelyet utóbb az ország összes népiskolájában is alkalmaztak.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Sporthírek
Feltöltötte e107 - hétfő 19 november 2007 - 18:24:30
-labdarúgás
-asztalitenisz
-úszás


Részletek...
Hozzászólások: 7 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
péntek 16 november 2007
Sporthírek
Feltöltötte e107 - péntek 16 november 2007 - 12:46:14
-labdarúgás
-kézilabda
-sakk


Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Felállt a kórházbizottság
Feltöltötte e107 - péntek 16 november 2007 - 12:43:13
Bár a képviselő-testület szeptemberben és októberben sem vette napirendre a kórházi konszolidációt felügyelő bizottság megalakítását célzó javaslatot, a dr. Jakab Zoltán egyéni indítványában elképzelt testület mégiscsak megalakult. A polgármester által felkért négy főből ráadásul hárman a képviselő-testület tagjai, sőt bizottsági elnökök is egyben. A kórházban történt hivatalos bejelentés szerint a testületet szocialista oldalról Jakab Zoltán az egészségügyi és Kiss Zsolt a gazdasági bizottság elnöke alkotja. Részt vesz még a munkában a Fidesz helyi vezetője, a szociális bizottság elnöke Debreczeni János valamint dr. Szentléleki Károly, a Magyar Orvosi Kamara váci elnöke.

Részletek...
Hozzászólások: 7 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Tűz az idős otthonban
Feltöltötte e107 - péntek 16 november 2007 - 12:38:30
Egy halálos áldozata van annak a tűzesetnek, amely hétfőn az esti órákban keletkezett az Ady Endre sétány és az Eszterházy utca sarkán lévő Idősek Otthonában. A tűzoltóságtól kapott tájékoztatás szerint az elhunyt 62 esztendős asszony valószínűleg az ágyban dohányzott, és ez okozta a tragédiát. Az épület tetőteréből további három személyt kellett még kimenteni, nekik azonban szerencsére az ijedtségen kívül semmi bajuk sem esett. Mint megtudtuk a legfelső szint helyreállításáig az itt lakók a hozzátartozóiknál maradnak.

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Elismerés a tűzoltóknak
Feltöltötte e107 - péntek 16 november 2007 - 12:36:49
Ma reggel egyébként a hétfőn tanúsított helytállásukért három tűzoltót is megjutalmazott parancsnokuk, az elismerést Vác polgármestere adta át Kukaj Gábor hadnagynak, valamint Kulisják János és Szabó Gábor főtörzsörmestereknek. Bóth János ezt követően köszönetet mondott az Idősek Otthonában keletkezett tűz oltásában és a sérültek kimentésében dolgozó összes tűzoltónak.

Hozzászólások: 3 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Oldal:   <<        >>  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.