ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


csütörtök 07 december 2006
Érintőképernyő a Tourinform irodában
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 07 december 2006 - 20:37:30
Új információs eszközzel bővült a váci Tourinform Iroda. Az iroda külső falán található érintőképernyős monitoron Vác város és régiójának turisztikai információit lehet megtekinteni. A vandálbiztosra tervezett készülék segítségével a legfontosabb tudnivalók így a nap bármely szakában elérhetőek az érdeklődők számára.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 5 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Tisztújítás a váci Fideszben
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 07 december 2006 - 20:35:33
Összeférhetetlenség miatt lemondott a Fidesz váci pártszervezetének elnöki posztjáról Imre Zsolt, aki ősz óta a Pest megyei közgyűlés elnöki kabinetjét vezeti. A rendkívüli tisztújító közgyűlésen a tagok Debreczeni Jánosnak szavaztak bizalmat, munkáját négy alelnök segíti. A most megválasztott elnökség mandátuma tavaszig szól, akkor tartja ugyanis rendes, kétévenkénti tisztújítását a Fidesz váci szervezete. Az akkor felálló testület egyébként újabb két évre kap majd bizalmat.

Hozzászólások: 1 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Oktatás a szelektív hulladékgyűjtésről
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 07 december 2006 - 20:33:21
Folytatódott a „Vác a Gyakorló Város” elnevezésű projekt. Az önkormányzat környezeti nevelési programjának keretében egyetemisták tartottak prezentációkat óvodai csoportokban illetve általános iskolai osztályokban. A Budapesti Corvinus Egyetem negyedéves tájépítész hallgatói azt a feladatot kapták, hogy tervezzenek óvodásoknak és kisiskolásoknak olyan munkafüzetet, interaktív szemléltető anyagot, mely a szelektív hulladékgyűjtés megismertetését, tanítását szolgálja.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 8 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
'56-os rajzpályázat eredményhirdetés
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 07 december 2006 - 20:31:35
1956 50. évfordulójához kapcsolódóan két pályázati kiírás is megjelent októberben Vácon, az általános iskolásoknak szóló rajzpályázat végeredményét hétfőn már ki is hirdették a Művelődési Központban. Ezen a diákok megjeleníthették elképzeléseiket, ismereteiket a forradalomról. Az alkotások a képzőművészet szinte minden ágát felölelve érkeztek a váci iskolákból a szervezőkhöz.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Mikulás a gödi Topház Otthonban
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 07 december 2006 - 20:27:12
Már többéves hagyomány, hogy Mikulás napján egy népes váci csapat keresi fel a gödi Topház otthon lakóit ajándékaikkal. Az intézményben halmozottan sérült gyerekek élnek, sokuk ágyhoz kötve, a négy fal között. December 6-a igazi ünnep nekik, a gyerekek idén is nagy várakozással tekintettek a látogatás elé.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Sporthírek
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 07 december 2006 - 20:24:32
- másodosztályú kézilabda bajnokság
- első osztályú asztalitenisz csapatbajnokság
- Mikulásfutás
- Kistérségi Adventi Leányfoci
- VI. Mundial Kupa

Részletek...
Hozzászólások: 5 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
hétfő 04 december 2006
Váci Főtér-átadás záróünnepség
Feltöltötte Zsóka - hétfő 04 december 2006 - 21:58:47
Pénteken egy záróünnepség keretében befejeződött a főtér átadása. A program kora délután egy rövid, értékelő konferenciával kezdődött, ahol a Főtér-Főutca projekt első ütemének lebonyolításában résztvevőket köszöntötték. December 1-én avatták fel a Bécsi kaput, megnyílt a hagyományteremtőnek szánt karácsonyi vásár, majd több kulturális esemény is színesítette az ünnepi rendezvényt.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Szakmai beszélgetés a vár alatti területről
Feltöltötte Zsóka - hétfő 04 december 2006 - 21:56:35
A váci Vár és környezetének múltjáról, jelenéről és jövőjéről tartottak fórumot a Civil Kerekasztal Szervezésében a Göncöl házban, ez idén már a második hasonló rendezvény az Ilona utcában. A Várnegyed és környékének várostörténetéről Zomborka Márta a Tragor Ignác Múzeum igazgatója beszélt, Philipp Frigyes főépítész a várterületről, Kiszel Vilmos, a Göncöl alapítvány elnöke pedig a város ezen részének jövőjéről tartott beszámolót.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Védőnői épület átadása Sződligeten
Feltöltötte Zsóka - hétfő 04 december 2006 - 21:55:16
Törvény írja elő a települések számára a védőnői szakszolgálat létrehozását, ennek tett most eleget a sződligeti önkormányzat az Egészségház mellett lévő egyik szolgálati lakás átalakításával. Itt zajlik majd ezentúl a várandós illetve a csecsemő és gyermektanácsadás, de a különböző szűrővizsgálatok elvégzésére is lehetőség nyílik.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Cross motor átadás a rendőrségen
Feltöltötte Zsóka - hétfő 04 december 2006 - 21:53:51
Az önkormányzat egy Vácon működő motorszalonnal karöltve, társfinanszírozásban egy terep motorkerékpárt ajánlott fel a Váci Rendőrkapitányság részére. A vásárlást az indokolta, hogy a Suzuki DRV400-as típusú motorkerékpárral az eddig nehezen elérhető terepen is tudnak majd közlekedni a rend éber őrei. Ezáltal könnyebben ellenőrizhetővé válnak a sokszor illegális területen száguldozó quadosok, de az eszköz jól jöhet az egyre gyakoribbá váló falopások felderítésében is. A tervek szerint a közeljövőben még egy hasonló motorkerékpárt beszereznek majd, hogy a rendőrök párban járőrözve könnyebben vehessék fel a harcot az illegális cselekményeket elkövetőkkel szemben.

Hozzászólások: 1 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Egészségügyi felszerelések a kórháznak
Feltöltötte Zsóka - hétfő 04 december 2006 - 21:52:47
Egészségügyi felszereléseket és eszközöket vásárolt a Henkel Magyarország Kft a váci Jávorszky Ödön Városi Kórháznak. Megfogalmazásuk szerint társadalmilag felelős vállalatként ezzel kívántak segíteni a településen és környékén élőknek. A cég támogatási tevékenységében, amit egyébként Mosoly-programnak neveznek, kiemelt szerep jut a gyermekekkel kapcsolatos segítségnyújtásnak.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 5 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Véradó-nap 2006
Feltöltötte Zsóka - hétfő 04 december 2006 - 21:44:41
A legaktívabb és legrégebbi véradókat köszöntötték pénteken Vácon, a kórház ebédlőjében tartott ünnepségre a szervezők 130 meghívót küldtek el előzetesen. Az eseményt a Vöröskereszt helyi szervezete és a váci véradóállomás szervezte a november 27-i véradó nap alkalmából.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 4 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Oldal:  1 2 3 ... 903 904 905 ... 910 911 912
HírarchívumHírarchívum
SZDSZ sajtótájékoztató Zsóka @ (04 dec : 21:43) (Hírek)
Jobbik keresztállítás Zsóka @ (04 dec : 21:41) (Hírek)
Közlekedésbiztonsági akció Zsóka @ (04 dec : 21:40) (Hírek)
Sporthírek Zsóka @ (04 dec : 21:37) (Hírek)

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.