ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


Drogmegelőző kiállítás Vácon
Feltöltötte Zsóka - kedd 10 október 2006 - 12:27:38
Sopron és Hatvan után csaknem egy hónapig látható Vácon az a vándorkiállítás, amelyet a budapesti rendőrségtörténeti múzeum anyagából állítottak össze. A tárlat az „ Amit a kábítószerekről tudni kell” címet viseli és a Madách Imre Művelődési Központban nyílt múlt csütörtökön. Az aulában kiállított anyag október utolsó napjáig lesz hozzáférhető.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

A kiállítás alapját az az anyag adja, amely 2004 decemberéig járta az országot és Kiskunfélegyházán fejezte be aktív pályafutását. A 30 tablóból és 12 vitrinből álló utazó kiállításnak azonban elkészült a kistestvére, amely átvéve az eredeti anyag funkcióját és céljait ezekben a hónapokban indult országjáró körútra.
A szervezők nem titkolt célja még, hogy egy tényszerű és szolgáltató jellegű bemutatáson keresztül minél több fiatal, szülő és pedagógus ismerkedjen meg korunk egyik legrémisztőbb szenvedélybetegségével. A kiállítás, bár nem sokkoló hatású, mégis szemléletesen tükrözi a kábítószer-fogyasztás veszélyeit és következményeit. Az anyag október 31-ig látható a művelődési központ aulájában.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.