ESTV Online
a Dunakanyar televíziója


Csomagokat osztott a Mikulás a váci főtéren.
Feltöltötte esaniko - csütörtök 07 december 2017 - 09:00:30
Többségében ma reggelre teltek meg a Mikulás ajándékaival cipők, de volt ahova már tegnap este ellátogatott személyesen a nagyszakállú. A Váci Karácsonyi Vásár szervezői jó előre meghirdették a Télapó érkezését, így kedd este bőven akadt közönsége a Március 15. téren a nem mindennapi eseménynek.

Mikulásváró rendezvénnyel várták a váci gyerekeket a Karácsonyi Vásár szervezői. A művelődési központ jóvoltából felállított színpadon a Játékok Palotája nevű formáció előadása zajlott, nagyjából a klasszikus felállás szerint. A forgatókönyv szerint a főszereplő várta a Mikulást de sajnos közben elaludt. Ezt kihasználva igyekezett a krampusz ellopni a jó öreg zsákját, azonban a gyerekek, és erre nem kellett őket nagyon biztatni, őszinte hangoskodással akadályozták meg az ünneprontó szándékát.

Természetesen a történet jó véget ért, hiszen a manók segítségével a Mikulás megjelent a színen és a jó útra tért krampuszokkal együtt –valóságban persze a széchenyi utcai bolt támogatásának köszönhetően féktelen csomagosztásba kezdett.

A Madách Imre Művelődési Központ által szervezett mikulásváró ünnepség ezzel még nem ért véget, hiszen a gyerekek számára arcfestés is zajlott és lufihajtogatásra is lehetőség nyílt. A programot követően végül a mikulás egy üzenettel távozott a váci főtérről.
Mikulás: A váci gyerekeknek csupán annyit üzenünk mi, az északi sark lakói és jómagam a Télapók, hogy legyenek jók, szeressék a családjukat és viszont kapják mindazt, amit nekik adnak.Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.