ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


A Városháza szerint a volt alpolgármester is besegíthetne a városi munkákban
Feltöltötte esaniko - csütörtök 19 november 2020 - 09:05:54
A város annak ellenére ellátja legalább a korábbi évek szintjén a közterületek fenntartását, hogy a Covid járvány miatt az ezen a területen tevékenykedő munkatársak egy része nem dolgozhat –írja reagálásban a városháza. Mint kiemelik, a zöldterület fenntartása érdekében, több millió forintért lombszívót és ágdarálót vásárolt a város, és térítés nélkül biztosított zöld zsákokat a lakosságnak. Egyben arra is emlékeztetették a kormánypárti képviselőt, hogy alpolgármestersége idejében minden zsákért fizetni kellett, a homokozókat gaz verte fel, a Duna menti kerékpárút több szakasza pedig olyan rossz állapotba került, hogy azok felújítását nem halogathatta tovább az új városvezetés.


A KDNP-s képviselő kérdéseivel kapcsolatban a városháza úgy véli: a volt alpolgármesternek ugyanazon lehetőségek állnak rendelkezésére, mint korábban, így az előterjesztéseket elektronikus felületen az üléseket megelőzően követni tudja, a döntésekről továbbá a vac.hu oldalon is értesülhet. Egyben hozzátették, mivel Mokánszky Zoltánnak Facebook oldala is van, ezért bizonyára internetes kapcsolattal is rendelkezik, így minden információhoz hozzájuthat.
A városvezetők szerint Mokánszky Zoltán állandósult kritikái mellett példamutatást ezúttal is hiába vártak a váciak. Mint írják: nem ment el a ligettakarításra, nem társult deákvári képviselőtársa, buszmegállót rendbetevő akciójához, de nem hallani arról sem, hogy akár egyetlen polgártársunknak segítene füvet nyírni, mint ahogy azt Vác egyik jelenlegi alpolgármestere legutóbb tette.


Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.