ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


kedd 14 november 2006
Sporthírek
Feltöltötte e107 - kedd 14 november 2006 - 11:22:55
- labdarúgás eredmények
- kézilabda
- Pest Megyei Úszó Csapatbajnokság
- bírkózás, utánpótlás bajnokság

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 10 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
hétfő 13 november 2006
Egészséges városok szimpóziuma
Feltöltötte Zsóka - hétfő 13 november 2006 - 20:49:38
XVIII. Szimpóziumát tartotta csütörtöktől szombatig az Egészséges Városok Magyarországi Szövetsége. Az eseménynek Vác és Göd adott otthont, a rendezvény a „Hozd a formád!” címet viselte. Fő témaként az ifjú nemzedékek, vagyis a gyermek és ifjúsági korúak egészségfejlesztése, táplálkozási és mozgáskultúrájának javítása és a túlsúly, mint globális probléma elleni küzdelem szerepeltek a napirenden.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 4 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Szociális munka napja
Feltöltötte Zsóka - hétfő 13 november 2006 - 20:47:03
Idén Remzső Zoltánné, a Vöröskereszt Váci Szervezetének titkára részesült a Vác Város Szociális Munkájáért kitüntetésben. Remzső Zoltánné közel 25 éve szervezi és vezeti a körzetéhez tartozó 34 település szociális programjait, az elismeréssel ezt a munkát díjazta a város. A Szociális Munka Napján rendezett városi ünnepséget pénteken délután tartották a művelődési központban, amelyhez, idén először, szakmai konferencia is társult.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 8 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Galambász évzáró
Feltöltötte Zsóka - hétfő 13 november 2006 - 20:45:33
A Magyar Postagalamb Szövetség Dunakanyar Tagszövetsége pénteken tartotta hagyományos év végi díjkiosztó ünnepségét, idén Vác volt a helyszín. A több, mint 150 főt számláló szervezet ünnepségén az idei évi jó szerepléseknek köszönhetően csaknem 100 különböző serleg és díj talált gazdára, volt tehát ok az ünneplésre az évzáró bankett alkalmával.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 7 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Lampionos felvonulás, Nagymaros
Feltöltötte Zsóka - hétfő 13 november 2006 - 20:43:57
A Művelődési Háztól indultak, megkerülték a templomot és a főteret, majd a Szent Márton szoborhoz érkeztek a lampionos felvonulás résztvevői péntek este Nagymaroson. A településen fontosnak tartják a sváb és német szokások ápolását, éppen ezért a helyi Kittenberger Kálmán Általános Iskola szervezésében már nem először rendezik meg a menetet a városban, Szent Márton napjához kapcsolódva.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 8 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Guinness rekord a Boronkayban
Feltöltötte Zsóka - hétfő 13 november 2006 - 20:41:59
5259-5191. Kicsit szokatlan eredménynek tűnik ez egy kosárlabda-mérkőzésen, de nem akkor, ha tudjuk; a csaknem 10 és félezer találat nem egy szokványos találkozó pontjait gyarapította. Sikeres Guinness rekordkísérleten vannak túl a váci Boronkay középiskola diákjai, akik három tanárukkal együtt úgy határoztak: megdöntik a folyamatos kosárlabdázás világrekordját.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 7 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
péntek 10 november 2006
Sporthírek
Feltöltötte e107 - péntek 10 november 2006 - 16:22:48
- labdarúgás
- kézilabda
- Országos Rövidpályás Úszó Vidékbajnokság
- Magyar Köztársaság Endurocross Bajnokság, 8. futam
- asztalitenisz, Csepel Kupa
- rögbi a Diákolimpián

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
csütörtök 09 november 2006
Zsidó temetői feliratok
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 09 november 2006 - 21:11:08
Ismeretlen tettesek hétfőn, a koraesti órákban antiszemita szövegeket, és fasiszta jelképeket firkáltak a Váci Zsidó Hitközség imaházának utca felöli homlokzatára. A Zsidó Hitközség tagsága tiltakozását fejezi ki az incidens miatt, mint mondják, mostanáig a városban nem fordultak elő ehhez hasonló cselekmények. Közleményükben úgy fogalmaznak: ez a tudatosan szervezett, nyílt fasiszta megfélemlítő cselekmény sorozat, szerves része az utóbbi időben elszabadult, országszerte folytatódó politikai és közbiztonsági bizonytalanságnak.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 7 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Duna-Dráva a Tehetségekért Ösztöndíjpályázat
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 09 november 2006 - 21:09:09
Idén immár második alkalommal hírdettek eredményt a „Duna-Dráva a Tehetségekért” Ösztöndíjpályázaton. A programot működtető alapítvány jóvoltából 10 általános és 30 középiskolás diák kap csaknem egy éven keresztül rendszeres pénzügyi támogatást, amely összértéke eléri a 3 millió forintot. A program célja, hogy azokat a váci diákokat támogassa, akik tanulmányi, sport vagy kulturális területen ígéretes tehetségeknek számítanak, teljesítményükkel, eredményeikkel pedig többet nyújtanak társaiknál.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 6 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Drogprevenciós előadás
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 09 november 2006 - 21:06:13
A Váci Közéleti Egyesület és a budapesti S.O.S Alapítvány szervezte az a drogprevenciós előadást melyet több, mint 300 középiskolásnak tartottak a napokban. Hasonló alkalomra a városban évente többször is sor kerül, a tervek között szerepel, hogy osztályfőnöki órán, szűkebb körben is beszéljenek a kábítószerről, mint veszélyforrásról. A művelődési központban most a fiataloknak egy korábbi drogfüggő zenész, és egy meghívott orvos szakértő mesélt, majd válaszolt a diákok által feltett, sokszor bizony igen kényes kérdésekre.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Kitüntetések Szlovákiában
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 09 november 2006 - 21:04:21
A Szlovákiában található ilavai Fegyház és Börtön alapításának 150. évfordulója tiszteletére rendeztek ünnepséget októberben, melyre Vácról is utazott küldöttség a helyiek meghívására. Itt a szlovák igazságügy-miniszter javaslatára a testület plakettje kitüntetést vehette át Vatai Gyula alezredes, a Váci Fegyház és Börtön parancsnoka, illetve dr. Alt Gyula, a Váci Szlovák Kisebbségi Önkormányzat elnöke. Mindketten a két városban működő büntetés-végrehajtási intézetek magas színvonalú, példaértékű együttműködése terén végzett tevékenységükért részesültek elismerésben.

Hozzászólások: 7 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
XX. Benedek Elek mesemondó verseny
Feltöltötte Zsóka - csütörtök 09 november 2006 - 21:03:34
Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola által szervezett országos Benedek Elek mesemondó verseny idén jubileumához érkezett. Immár 20. alkalommal gyűltek össze a Kárpát medencéből a pedagógusképzésben részt vevő fiatalok, hogy tanubizonyságot adjanak a műfaj iránti elkötelezettségükről és persze felkészültségükről. A Credo házban a versenyzők hétfőn és kedden léptek színpadra, hogy produkcióikkal eldöntsék, kik kapnak a végén könyvjutalmakat, és ki viheti haza a Benedek Elek emlékérmet.

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ

Részletek...
Hozzászólások: 0 email to someone   Nyomtatóbarát változat  
Oldal:  1 2 3 ... 891 892 893 894 895 896
HírarchívumHírarchívum
Sporthírek @ (07 nov : 10:17) (Hírek)
November 4. a térségben - Sződliget Zsóka @ (06 nov : 21:31) (Hírek)
November 4. a térségben - Nagymaros Zsóka @ (06 nov : 21:29) (Hírek)

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.