ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


kedd 10 május 2016
Az aranyérmes ételfotó.
Feltöltötte esaniko - kedd 10 május 2016 - 08:34:56
Önök szerint hogyan válik egy szakácsból aranyérmes fotós? Elárulom: vacsorára főz magának egy finom paradicsomos pennét, felszúrja a villájára, lefényképezi, a fotót pedig beküldi egy gasztronómiai kiállításra, ahol a zsűritől bezsebeli a legmagasabb pontszámot. Egyszerű, ugye? A váci étteremtulajdonos, Hámor Szabolcs, ha nem is pontosan, de valahogy így csinálta. Különösen jól sikerült fotóját május eleje óta a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban lehet megtekinteni.

Részletek...
email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.