ESTV, a Térség Televíziója
Nézzen minket Online is!


csütörtök 04 augusztus 2022
SPORT
Feltöltötte esaniko - csütörtök 04 augusztus 2022 - 09:11:33
Az evezősök U23-as és ifjúsági világbajnokságán a Vác Városi Evezős Club versenyzője, Szklenka Bence a szövetségi kapitány előzetes esélylatolgatása szerint akár dobogós helyezést is elérhetett. A váci fiú az U23-asok normálsúlyú egypárevezős számában előfutamából a 3. helyen jutott tovább, majd a negyeddöntőben ugyancsak harmadikként biztosította helyét az elődöntőbe.
Sajnos, az első hat helyért folyó nagydöntőbe már nem sikerült bejutnia, mivel a hat induló közül az 5. helyen ért célba az elődöntő futamban. A 7-12. helyről döntő B fináléban Bence másodikként haladt át a célvonalon, így összesítésben a 8. helyen zárta a vb-t.
A fiatal kajak-kenusok maratoni kontinensbajnokságát Dániában rendezték. Ezen az U23-as korosztály férfi kajak egyes számában állt rajthoz a Váci Kajak-Kenu SE sportolója, Sellyei Csanád. Az elmúlt esztendőben sikert sikerre halmozó – eredményeiért kiérdemelte a Vác Város Sportjáért kitüntetést is – váci fiú ezúttal nem tudott beleszólni az érmekért vívott csatába és a 7. helyet szerezte meg a viadalon.


Részletek...
email to someone   Nyomtatóbarát változat  

Impresszum | Szerzői jogok | Adatvédelem
Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Az oldalt a Alfa Byte üzemelteti.